Golfbanen

De Oosthoek Groep is al meer dan 25 jaar actief in het onderhouden en aanleggen van golfbanen en sportcomplexen. Het onderhouden van golfbanen is een bundeling van diverse specialismen. Niet alleen is kennis van de juiste grassoorten vereist, maar ook architectuur, bodemkunde en spelinzicht zijn belangrijke vaardigheden welke onze greenkeepers bezitten.

Bij de Oosthoek Groep zijn onze (hoofd)greenkeepers in het voordeel dat ze een middelgroot aannemingsbedrijf van groenvoorzieningen achter zich weten. Hierdoor hebben zij de beschikking over een veelzijdig machinepark en kunnen zij vertrouwen op een enorme basiskennis groenvoorzieningen.

De Oosthoek Groep ontzorgt u als baanbeheerder zodat u zich kunt concentreren op uw Core- business. Uw visie is ons streven. De bezoekers van uw baan zijn onze klanten en zij moeten een perfecte indruk krijgen en een fantastische speeldag hebben.

Het volledige onderhoud van uw baan, een renovatie of complete aanleg van uw golfbaan onder de verantwoording van ons als aannemer en weten dat het goed komt, met minimale kosten een totaalprijs welke alle werkzaamheden omvatten. Deskundigheid, transparantie en betrouwbaarheid, dat is wat wij u bieden.