Nieuws

06-04-2018

Recent ontvingen wij de hercertificering als Erkend leerbedrijf. In een leerbedrijf maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat er van hun word verwacht.

27-03-2018

Eind Februari zijn wij van start gegaan met de renovatie van Golfclub Beveren. Onze eerste renovatie van een golfbaan in België.

foto van Oosthoek Groep B.V.

06-02-2018

Per 26 februari starten wij met de renovatie van Golfclub Beveren in België. Golfclub Beveren is een uitdagende linksbaan in Beveren, waar iedereen zich thuis voelt en waar ruimte is voor  ontspanning, inspanning en waardevolle ontmoetingen met respect voor milieu en natuur. De architect  is Dimitri van Hauwaert.

foto van Oosthoek Groep B.V.

09-01-2018

Wij  kunnen u vertellen dat wij beschikken over de nieuwe Fendt 313 Profi Vario. Deze Fendt is voorzien van allerlei opties en zal dus goed ingezet worden binnen ons bedrijf. Deze Fendt is geleverd door de  Toekomst in de Lier.

foto van Oosthoek Groep B.V.

08-12-2017

Met trots  mogen wij u vertellen dat wij het GEO certificaat hebben behaald. Na jaren lang te hebben gewerkt aan een duurzaam, chemie vrij  onderhoud van golfbanen, hebben wij het certificaat behaald.  Johan Oosthoek en Mandy Oosthoek hebben het certificaat met trots in ontvangst mogen nemen op het golf en groen symposium   2017. 

foto van Mandy Oosthoek.

20-10-2017

Met trots kunnen wij  u deze video tonen! Een mooi overzicht van  de Strijensche golfclub die wij  onderhouden! 

https://www.youtube.com/watch?v=mzppxcm42Gc

 

01-05-2017

Nieuwe kraan aangeleverd voor de Oosthoek groep bv. Deze nieuwe kraan is voorzien van GPS. Het GPS besturingssysteem zorgt ervoor dat de nauwkeurigheid van het grondwerk omhoog gaat en de productiviteit zal toenemen. Door deze nauwkeurigheid wordt er minder materiaal ontgraven, waardoor er brandstof zal worden bespaard.  Het grote voordeel is dat er geen handmatig meet- en uitzetwerk meer verricht hoeft te worden, waardoor projecten makkelijker zullen lopen. Deze kraan  kunt u ook huren dus mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op.

06-03-2017

Op de golfbanen Kleiburg, de Strijensche golfclub  en Ockenburg zijn de sloten en vijvers weer leeggehaald van het slootvuil. Dit is een klus die jaarlijks in de winter plaats vindt.  Voor de golfers is het nu prettiger doordat het overzichtelijker is. 

30-11-2016

Op golfbaan Kleiburg zijn een aantal nieuwe  bomen geplaatst. De bomen zijn geplaats om een wat voller beeld te krijgen.  Er zijn berken, eiken en  pinus sylvesterissen  geplant. 

30-11-2016

Op 3 november 2016 vond de Oosthoek groep bv. kennis en golfdag plaats. Het was een succesvolle dag. Na de lunch waren er mooie sprekers zoals Piet Oosthoek, Bjorn van Reewijk (spoorelementen), Joerie Faas (BVB) en Isabel Hage (Strijensche Golfclub). Na de mooie sprekers vond er een golf wedstrijd plaats en een clinic voor degene die niet konden golfen. Als afsluiting vond er het avondeten plaats en een borrel. Bedankt allemaal en iedereen die de tijd nam om bij deze bijzondere dag te zijn!

Pagina's