Realisatie nieuw tennispark het Kruithuisje Katwijk

Door opdringende woningbouw zag de TC MVKV zich genoodzaakt om hun park met drie banen te verplaatsen naar een andere locatie. Een voormalig defensieterrein waarop twee munitie opslaghuisjes stonden moest daarvoor worden vrijgemaakt. De hele operatie stond onder grote tijdsdruk want sloop en nieuwbouw moesten binnen een tijdsbestek van 10 maanden worden gerealiseerd. De vereniging ori├źnteerde zich op diverse baansoorten, de keuze viel uiteindelijk op de vernieuwende baansoort gravel onder afschot. Een reeks van onderhandelingen met diverse aannemers volgde. Naast de aanleg van de tennisbanen moest er ook een nieuw clubhuis met verhoogd terras komen, riolering e.d. worden verlegd en aanleg van een nieuwe parkeerplaats worden gerealiseerd. De vereniging zag erg op tegen de tijdsdruk en de daarmee samenhangende noodzakelijke samenwerking van diverse aannemers op een zeer beperkte ruimte. Na afronding van de onderhandelingen was het vertrouwen in de firma Oosthoek groot, onze professionele instelling en adviserende rol maakte het mogelijk ondanks de vaak zeer slechte weersomstandigheden tot een goede planning van diverse werkzaamheden te komen en hebben het werk netjes en correct binnen de gestelde termijn opgeleverd.